Sponsors

Hoofdsponsors

Sponsors

Kyowa Kirin

Kyowa Kirin wil wereldwijd het vertrouwen winnen door een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van patiënten. Dit doen wij mede door innovatieve biotechnologie en de ontwikkeling van antilichamen voor oncologie, nefrologie, immunologie/allergie en CNS. Kyowa Kirin is altijd op zoek naar hoe het nog beter kan waarbij innovaties, integere informatievoorziening, praktische oplossingen  kwaliteit van leven van de patiënt centraal staan. Ons portfolio in Nederland bevat onder andere geneesmiddelen ter behandeling van doorbraakpijn bij kanker en een nieuw geneesmiddel voor obstipatie veroorzaakt door opioïdengebruik.

 

Eisai

Eisai zet zich in voor ontwikkeling en beschikbaar maken van (nieuwe) behandelingen om het leven van mensen met kanker en epilepsie, en van hun families, te verbeteren. Hiermee benadrukt Eisai haar Human Health Care missie, de betrokkenheid van het bedrijf om innovatieve oplossingen te bieden op het gebied van ziektepreventie, genezing, zorg voor de gezondheid en het welzijn van mensen wereldwijd.

Eisai op het gebied van oncologie

Onze betrokkenheid om een wezenlijke vooruitgang op het gebied van oncologisch onderzoek te creëren is gebaseerd op wetenschappelijke kennis en wordt ondersteund door onze internationale expertise t.a.v. ontwikkeling en preklinisch onderzoek. Zo probeert Eisai nieuwe moleculen, therapeutische vaccins en biologische en ondersteunende behandelingen voor verschillende kanker indicaties te ontwikkelen.

Eisai EMEA (Europa, Midden Oosten, Afrika, Rusland, Oceanië) is onderdeel van één van ‘s werelds toonaangevende farmaceutische bedrijven gebaseerd op research & development en heeft een vestiging in Nederland met een kantoor te Amsterdam.

 Roche

Volg de geaccrediteerde e-learning “de oudere colorectaalca. patiënt”!

Zes gerenommeerde medisch specialisten werkten mee aan de totstandkoming van een unieke e-learning waarin alle ins en outs rondom de behandeling van de oudere patiënt (>70 jaar) met colorectaal carcinoom (CRC) de revue passeren.

In deze e-learning ziet u in videofragmenten hoe specialisten twee oudere patiënten met colorectaal carcinoom bespreken tijdens een MDO-overleg. Verschillende invalshoeken komen in hun bespreking aan bod en diverse behandelopties worden besproken om tot een op de individuele patiënt afgestemd behandelvoorstel te komen.

Voor wie: Chirurgen, geriaters, internist-oncologen, MDL-artsen, radiologen, radiotherapeuten en verpleegkundig specialisten.

Accreditatie: 2 accreditatie punten zijn toegekend door de volgende verenigingen: NIV/NVMO, NVKG, NVMDL, NVRO, NVvH, VSR

Ga voor meer informatie naar gi-oncology.nl/learning